+358500783554 ps@merihydrauliikka.com
Yrityksemme PS Merihydrauliikka Oy Taivassalosta tarjoaa ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä hydrauliikkahuoltoa koko Varsinais-Suomen alueella sekä muualla eteläisen Suomen rannikkoseudulla. Hydrauliikkajärjestelmien rakentamis-, muutos- ja korjaustyöt ovat erikoisosaamisaluettamme.
Tyypillisiä työkohteitamme ovat muun muassa kalastusalukset, troolarit, työveneet, maanrakennustyökoneet ja ajoneuvot. Kun hydrauliikka pettää, voit huoletta turvautua korkealaatuisiin palveluihimme. Tulemme huoltoautolla välittömästi paikalle ja korjaamme hydrauliikan kuntoon, jotta voit jatkaa työtäsi mahdollisimman nopeasti.

Hydrauliikkajärjestelmien rakentamis-, muutos- ja korjaustyöt

Olemme tehneet hydrauliikkajärjestelmien rakentamis-, muutos- ja korjaustöitä jo vuodesta 1998 asti. Voit siis luottaa pitkän työkokemuksemme tuomaan varmuuteen ja horjumattomaan ammattitaitoomme hydrauliikassa. Toteutamme myös takuukorjaukset, rikkoutumiset, asennukset sekä uusien järjestelmien käyttöönoton. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä toimijoita.

Voit kääntyä puoleemme kiireellisissäkin asioissa. Työskentelemme joustavasti sopimuksen ja projektin mukaan. Meihin saat helposti yhteyden joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Kuvagalleria

Tutustu tekemiimme töihin Varsinais-Suomen alueella. Teemme jokaisen työmme laadukkaasti, erikoisosaamistamme ja korkealaatuisia työvälineitämme hyödyntäen, olipa kyse sitten asennuksesta, korjauksesta, rakentamisesta tai muutostyöstä.

Ota yhteyttä hydrauliikkahuollon asiantuntijaan. Palvelemme Taivassalosta käsin Varsinais-Suomen alueella!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi